balans yoga

Här finner du lugn och harmoni för kropp och själ. Vi har kurser i både den lite mjukare Hathayogan och den mer fysiska och dynamiska Ashtangayogan, såväl enskilt som i grupp. Vi erbjuder personlig coaching och kinesisk akupunktur. Hos vår certifierade massageverksamhet Optimal Massage kan du njuta av en helkroppsmassage, behandlande massage och avkopplande Hotstone. Vi utför även vaxbehandlingar av olika slag. 

 

Öppettider
Se hemsidan
Kontakta oss
www.balansyoga.se
info@balansyoga.se
031-68 79 00
 

capio vårdcentral

Hos oss på Capio Vårdcentral Hovås/Billdal arbetar läkare som är specialister inom allmänmedicin, diabetes, astma/KOL och distriktssköterskor. Vi erbjuder vaccinationer, hälsokontroll, samt tillgång till psykolog. Du är även välkommen att besöka vårt trevliga BVC. Hos oss står medmänsklighet och omsorg i fokus i kombination med ett högt medicinskt och tekniskt kunnande. Välkommen!

 

Öppettider
Vardagar: 08 - 17
Drop-in barn:
Vardagar: 10 - 11.30
Kontakta oss
www.capio.se
hovas@capiovardcentral.se
031-352 30 30 Vårdcentral
031 -352 30 42/51 BVC
 

friskis & svettis

Här kan du på 1900 kvm träna styrka, gruppträning, spinning eller rent av, träna ute. Vår stora träningslokal rymmer 100 personer och den mindre 40 personer. Hos oss kan du också hyra konferensrum och ha sittningar med dina vänner eller kollegor i vår konferensdel. I våra lokaler finns även bastu, café och lekrum för barnen.

 

Öppettider
Se Hemsidan
Kontakta oss
www.friskissvettis.se/gbg
lotta@gbg.friskissvettis.se
031-723 56 00
 

balans yoga

Alla program innehåller funktionell träning, kost och mental träning. Vi tror på att äta gott och träna smart. Vi är stolta över vår produkt och lämnar därför marknadens bästa Nöjd Kund Garanti. Välkommen till Peoples Training, Nordens största PT-kedja Psst, vi erbjuder också workshops inom träning, kostrådgivning och mental träning. 

 

Öppettider
efter kundens önskan
Kontakta oss
www.peoplestraining.com
renato.vidovic@peoplestraining.com
076 - 307 77 94